Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ κ. ΒΑΣΩΣ: ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΩ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ ΜΟΥ


"Στο ιατρείο του κ. Βασίλη Παπαδόπουλου κάθε ασθενής είναι ξεχωριστός, εξαντλεί όλες τις  επιστημονικές δυνατότητες για το κάθε ασθενή, μελετάει και ερευνά τη κάθε περίπτωση ξεχωριστά"
 
Πριν 20 χρόνια, διαγνώστηκα με μια σοβαρή σπάνια και δύσκολη ασθένεια των ματιών με πολλές επιπλοκές. 
Η πάθηση αυτή μου μείωνε σταδιακά την όραση με αποτέλεσμα η καθημερινότητα μου να γίνεται πολύ προβληματική.
Άρχισα να επισκέπτομαι νοσοκομεία, ιδιωτικές οφθαλμολογικές κλινικές και οφθαλμιάτρους. 
Οι γνωματεύσεις τους ήταν απογοητευτικές.
  Χαρακτηριστικά , ένας οφθαλμίατρος  στο κέντρο της Αθήνας, με συμβούλεψε να τρέφομαι καλά, να κοιμάμαι καλά και... να σταματήσω να εργάζομαι.
Μου κόπηκαν τα πόδια, μετά από όλα αυτά που είχα ακούσει από τους γιατρούς. Να τονίσω εδώ ότι με πολύ ευγένεια μου ανακοίνωναν όλοι οι οφθαλμίατροι τις επιστημονικές τους γνωματεύσεις, αλλά στην ουσία με οδηγούσαν σε αδιέξοδο.
Εκείνη την εποχή,εργαζόμουν σκληρά,  τα παιδιά μου ήταν μικρά, είχα μάθει να στηρίζω την οικογένειά μου με το δικό μου μερίδιο ευθύνης, και τώρα έπρεπε να αναθεωρήσω όλα αυτά.
Για μεγάλο χρονικό διάστημα είχα επηρεαστεί πολύ αρνητικά και σχεδόν είχα αποδεχθεί τη κατάσταση ότι δηλαδή από εδώ και στο εξής, θα είχα άσχημη εξέλιξη.
Ψάχνοντας στο διαδίκτυο ξεχώρισα την ιστοσελίδα του οφθαλμίατρου κ. Βασίλη Παπαδόπουλου,  επειδή είχε πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την πάθηση μου και φαινόταν σωστά ενημερωμένη η ιστοσελίδα του. 
Έτσι λοιπόν επισκέφθηκα το ιατρείο του. 
Με κέρδισε η αμεσότητα, η ειλικρίνεια, ο σεβασμός προς τον ασθενή, γιατί μη λέμε ό,τι θέλουμε, δεν είμαι εύκολη περίπτωση. 
Χρειάζομαι πολλή δουλειά, υπομονή, αγώνα, προσπάθεια και τεράστια επιστημονική εμπειρία.
Στο ιατρείο του κ. Βασίλη Παπαδόπουλου κάθε ασθενής είναι ξεχωριστός, εξαντλεί όλες τις  επιστημονικές δυνατότητες για το κάθε ασθενή, μελετάει και ερευνά τη κάθε περίπτωση ξεχωριστά.
Η γνώση και η εμπειρία, ο άρτιος ιατρικός εξοπλισμός, οι εντατικές ορθοπτικές συνεδρίες vision therapy, οι επεμβάσεις που χρειάστηκε να κάνω βοήθησαν στην διατήρηση της όρασης μου στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.
Σημαντική είναι  η συνεισφορά και του άριστου προσωπικού του οφθαλμίατρου κ. Βασίλη Παπαδόπουλου. Αξίζει να αναφέρω την Μαργαρίτα που εδώ και 4 και πλέον χρόνια που τη γνωρίζω είναι αφοσιωμένη στο έργο της και άριστα καταρτισμένη καθώς και εξαιρετική συνεργάτης του γιατρού.
Όλα αυτά, είχαν ως αποτέλεσμα ότι βελτιώθηκα ανέλπιστα, σε ικανοποιητικό βαθμό ώστε οι καθημερινές μου δραστηριότητες να συνεχίζονται ανεμπόδιστα και ακόμη συνεχίζω να παρακολουθώ συνεδρίες. Μάλιστα ξεκίνησα να παρακολουθώ μαθήματα ζωγραφικής που τόσο με ξεκουράζουν.
Τους ευχαριστώ.

ΒΑΣΩ Γ.